Reünieorkest

Reünieorkest Regiment van Heutsz

Reünieorkest Regiment van HeutszReünieorkest Regiment van Heutsz is in 2007 opgericht en bestaat uit muzikanten die tijdens hun diensttijd in een militair orkest hebben gespeeld en muzikanten die niet in het leger muziek hebben gemaakt maar het wel leuk vinden om in een orkest met militaire uitstraling te spelen.

Ons orkest bestaat momenteel uit circa 50 muzikanten en speelt in een fanfarebezetting. Op 28 maart 2017 heeft het Impresariaat Militaire Muziek Krijgsmacht na een met goed gevolg afgelegde muzikale toets het orkest erkend als reünieorkest. Eerder had het huidige Regiment van Heutsz ( Luchtmobiele brigade ) gelegerd in Schaarsbergen het orkest reeds erkend.

Ons reünieorkest is een graag geziene gast en verzorgd jaarlijks tussen de 5 a 10 optredens die meestal een militair karakter hebben zoals;

nationale veteranendag, taptoe Binnenhof, veteranendagen op diverse locaties, 4 mei herdenkingen, bevrijdingsdefilé in Wageningen en Bergen op Zoom, Airborne wandeltocht en de wandelvierdaagse Nijmegen om maar wat te noemen.

Meer en actuele informatie over ons orkest vind u op hun eigen website en op hun socials: Facebook, Instagram en Youtube

Toevoegen nieuw evenement

Locatie*
Datum*

Kies een zoekterm om te zoeken